Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Jessica Simpson boos op ex Nick Lachey'

Jessica Simpson is behoorlijk teleurgesteld in haar ex Nick Lachey. De zanger maakte van de week tijdens een televisies...

'Jessica Simpson boos op ex Nick Lachey'

Jessica Simpson is behoorlijk teleurgesteld in haar ex Nick Lachey. De zanger maakte van de week tijdens een televisieshow een onaardige grap over de vader van Jessica en dat schoot haar in het verkeerde keelgat.

"Jessica was verbaasd over de uitlatingen van Nick. Hij dacht misschien dat het grappig was, maar dat was het niet voor Jessica", zo vertelt een bron aan RadarOnline. Tijdens de televisieshow Watch What Happens Live vertelde Nick ook dat hij zijn ex-vrouw al zo'n zes jaar niet heeft gesproken. "Ze was teleurgesteld dat hij het überhaupt over haar had. Het is al acht jaar geleden dat ze getrouwd waren", aldus de insider.

De vader van Jessica kwam vorig jaar veelvuldig in het nieuws. Hij werd namelijk beschuldigd van het inhuren van een mannelijke escort. Deze vertelde aan verschillende media dat Joe Simpson homo is. Vervolgens besloten de ouders van Jessica om te gaan scheiden.

Bron: BuzzE - Beeld: ANP/Getty