Terugblik: het hotste fashionnieuws van de week!

De modewereld heeft ook afgelopen week niet stil gezeten: een recap van de meest spraakmakende, gekke en bijzondere nieu...

Lees ook

De modewereld heeft ook afgelopen week niet stil gezeten: een recap van de meest spraakmakende, gekke en bijzondere nieuwsberichten op rij!

Hitteplan

Wow, wat was het warm begin van de week. Gelukkig hadden wij ons hitteplan al klaar liggen: de maxidress. In tijden van een hittegolf is dit misschien wel het fijnste kledingstuk uit je kast.

Strike a pose!

Jennifer Garner kan een nieuwe werkgever op haar CV bijschrijven. De actrice is het gezicht van Max Mara. Het is de eerste keer dat het Italiaanse modehuis voor een celeb als gezicht van het merk kiest.

Met stip

En het nieuws waar we al weken op wachten: Kate is bevallen. We zaten aan de buis gekleefd toen de hertogin van Cambridge met baby George Alexander Louis en William naar buiten stapte in een korenblauwe polcadot-jurk van Jenny Packham.

Gouden koppel

H&m heeft niet alleen Doutzen Kroes weten te strikken voor de najaarscampagne, ook zien we nog een bekend gezicht voorbijkomen. Het is manlief Sunnery James die naast Doutzen te zien is deze winter. Twee voor de prijs van een?

Finito?

Hier poseren ze er nog gezellig op los met Kylie Minoque, maar ondertussen speelt er heel iets anders in de hoofden van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Ze worden beschuldigd van belastingfraude. En het gaat niet om kleine bedragen. Het duo ziet maar een uitweg: stoppen met het label.

Beeld: Getty Images 

 

Laatste nieuws

Zie ook