The Game betaalt begrafenis 6-jarig meisje

Rapper The Game geeft 10.000 dollar aan de nabestaanden van een 6-jarig meisje dat vlakbij haar huis in Los Angeles is n...

Lees ook

Rapper The Game geeft 10.000 dollar aan de nabestaanden van een 6-jarig meisje dat vlakbij haar huis in Los Angeles is neergeschoten, meldt TMZ. Bij de schietpartij werd ook de vader van het kind geraakt. Het meisje, Tiana Ricks, zou herhaaldelijk aan haar vader gevraagd hebben of het goed met hem ging, terwijl ze zelf dodelijk gewond was.

The Game las over de tragedie en besloot te helpen. “Dit ontzettend verdrietige verhaal heeft mij enorm geraakt”, schreef de rapper op Twitter. “Tiana wist niet dat ze gewond was en bleef maar aan haar vader vragen of het goed met hem ging.” Hij spoorde de familie op en beloofde 10.000 dollar te geven zodat de familie de kosten van de begrafenis konden betalen.

De hiphopper kondigde recentelijk aan dat hij een missie heeft, weet TMZ. Hij wil 1 miljoen dollar geven aan mensen die het hard nodig hebben. Hij noemt het TheRobinHoodProject.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook