Ronnie Flex openhartig over zijn toekomstplannen

Enne, ziet hij het eigenlijk zitten om ooit in het huwelijksbootje te stappen?

Hij is nog maar 29 jaar, heeft diverse hits op zijn naam staan, krijgt binnenkort een tweede dochtertje met vriendin Demi de Boer en zijn realityserie Ronnie: Voor Altijd Samen is net van start gegaan op Videoland. What’s next? Aan Grazia vertelt Ronnie Flex openhartig over zijn toekomstplannen.

Acteren

Niet veel artiesten kunnen zeggen dat ze voor hun dertigste al zoveel hebben bereikt als Ronnie Flex. Toch is de rapper zeker nog niet klaar met dromen en heeft hij nog genoeg ambities. “Ik ben bezig met mijn eigen platenlabel”, begint Ronnie als we met hem bellen. “Ik breng nu alleen mijn eigen muziek daaronder uit, maar ik hoop dat ik in de toekomst ook muziek van andere mensen kan uitbrengen.” Ook ziet de rapper het wel zitten om ooit in een film te spelen. “Het is toch wel een bucketlistdingetje om ooit in een romantische komedie te spelen. Dat lijkt me echt super dope.”

Toch vindt Ronnie het ook belangrijk om niet te veel hooi op zijn vork te nemen. “Ik heb de afgelopen jaren zo hard gewerkt en ik denk dat het nu ook wel tijd is om een beetje te leven. Ik wil nog reizen en dingen ervaren die ik nog niet ervaren heb.”

Trouwen?

Enne, als we het dan toch over bucketlistdingetjes hebben. Ziet Ronnie het ook zitten om ooit in het huwelijksbootje te stappen? “Demi wil dat wel heel graag”, reageert Ronnie lachend. “Ik sta er wel voor open. Het is wel iets moois om je liefde zo te bezegelen.”

“Al moet ik daar wel bij zeggen dat ik ervan hou om op te treden en in het middelpunt te staan, maar grote feesten, dat vind ik niks. Verjaardagen en dat soort dingen, dat iedereen je loopt aan te staren, dat is niet per se mijn ding. Maar ik denk dat een bruiloft wel leuk is. Het komt wel wanneer het komt.”

Seizoen twee

Hoewel Ronnie: Voor Altijd Samen pas net van start is gegaan, ziet de rapper het zeker wel zitten om in de toekomst een tweede seizoen op te nemen. “Ik sta daar zeker voor open. Maar ik heb zulke drukke dagen achter de rug, heel veel gewerkt en een kindje op komst. Ik wil eerst even tijd voor mezelf en mijn gezin nemen. Om even te chillen en achterover te leunen. Het lijkt me in de toekomst in ieder geval wel leuk.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws