Winnaars Grazia Red Carpet Awards!

Maandagavond reikte Grazia voor het eerst de Red Carpet Awards uit aan BN'ers die zich op de rode loper in de kijker heb...

Lees ook

Maandagavond reikte Grazia voor het eerst de Red Carpet Awards uit aan BN’ers die zich op de rode loper in de kijker hebben gespeeld met hun stijl en performance.

Yolanthe Sneijder-Cabau mocht de Red Carpet Style Goddess Award in ontvangst nemen, omdat de voetbalvrouw ”’Ibiza sexy’ perfect weet te combineren met ‘city chic”’. Georgina Verbaan kreeg in Amsterdam de Fashion Forward Award. Ze reageerde heel verbaasd en liet weten haar styling vaak zelf te verzorgen.

Lezers konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen op de genomineerde BN’ers en bedankt hiervoor! Naast Yolanthe en Carolien waren er nog vier awards te verdelen tijdens de awardshow in Amsterdam, waar onder anderen zangeres Eva Simons optrad.

Victoria Koblenko won een prijs voor haar bijzondere haarcreaties. ”Deze haarkameleon volgt geen trends, maar creëert ze zelf. Net als haar kledingcreaties zijn ook haar kapsels vaak regelrechte kunstwerkjes”, aldus Grazia. De Red Carpet Hairdo Award is mogelijk gemaakt door L’Oréal Professionnel.

Talentvol

Liza Sips kreeg de Most Talented Beauty Award powered by Rimmel. ”Actrice, presentatrice, model, modemeisje – veelzijdige Liza is het allemaal. Ze pakt alles aan en gaat er altijd tweehonderd procent voor.”

Niet alleen vrouwen vielen in de prijzen. Jim Bakkum kreeg de Stylish Man Award, omdat het vaderschap zijn looks naar een hoger niveau heeft getild. De acteur is volgens Grazia een typisch gevalletje van ”erg lekker opgedroogd”.

Danie Bles, de styliste van onder anderen Yolanthe en Sylvie, weet ”hoe stadse meisjes zich het beste kunnen kleden”. Ze creëerde een herkenbare stijl en is daarmee een inspiratiebron voor velen, meent Grazia. Daarom ging de Red Carpet Stylist Award naar haar.

Wie is jouw favoriet?

Beeld: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook