Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Patricia Paay geniet van jongere mannen

Volgens übercougar Patricia Paay heeft het hebben van een jongere man heel wat voordelen. “Ze zijn actiever en nog lekke...

Patricia Paay geniet van jongere mannen

Volgens übercougar Patricia Paay heeft het hebben van een jongere man heel wat voordelen. “Ze zijn actiever en nog lekker jong van geest. Ook qua uiterlijk zien ze er frisser en verzorgder uit – je treft geen witte onderbroeken aan. En op sexgebied heeft het zo zijn pluspunten. Een jongere man heeft altijd zin”, vertelt Patricia aan Grazia.

Open relatie

Patricia en haar jonge minnaar Nicky van Dam zijn dan ook weer samen, of eigenlijk waren ze nooit echt uit elkaar. “We zijn geliefden, maar geven elkaar ook de vrijheid om met anderen af te spreken. Dat is het fijne, het is allemaal heel vrijblijvend.”

Genieten

Toch hoopt Patricia stiekem een man van haar eigen leeftijd die ook jong van geest is tegen te komen om samen oud te worden.  “Maar waarom zou ik op mijn leeftijd nog gaan zitten wachten op de ware? Ik kan beter het beste uit het leven halen!”

Cougar love

Met het programma Cougar love dat deze week start wil Patricia het imago van de cougar boosten. “Het grootste vooroordeel over cougars is dat het zielige vrouwen zijn die achter jonge jongetjes aanjagen. “

Benieuwd naar het verdere liefdesleven van Patricia? Lees het deze week in Grazia.

Beeld: ANP