Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doutzen Kroes frontrow bij Björn Borg

Volg de modeavonturen van Grazia’s Fashion Features Editor op evetomaszewski.com. Of via twitter en instagram onder de n...

Doutzen Kroes frontrow bij Björn Borg

Volg de modeavonturen van Grazia’s Fashion Features Editor op evetomaszewski.com. Of via twitter en instagram onder de naam: evetomaszewski.

Gisteren vond in de Kas Bank in Amsterdam de show van Björn Borg plaats. In een jungleachtige setting kwam kleurrijke sportkleding en ondergoed voorbij voor fall/winter 2014. De eregast was Doutzen Kroes. Voor deze gelegenheid wisselde ze de catwalk in voor de frontrow, waar ze plaats nam in een zwarte skinny jeans, BjörnBorg tanktop en een leren bikerjack.

Aan Grazia vertelt Doutzen voor aanvang van de show dat ze het leuk vindt om een show eens een keer te zien. "Daar geniet ik echt van. Toch voel ik ook wel de zenuwen van de modellen. Ik weet hoe ze zich voelen. Ik ben niet meer onzeker, maar hoeveel je ook hebt getraind: het blijft spannend om in ondergoed te lopen. Mijn grootste angst op de catwalk is vallen of dat mijn borst tevoorschijn komt."