Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones zijn weer samen'

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones zijn weer bij elkaar. Dat onthult de moeder van de acteur in gesprek met New Yor...

'Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones zijn weer samen'

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones zijn weer bij elkaar. Dat onthult de moeder van de acteur in gesprek met New York Daily News.

"Ik wist wel dat ze eruit zouden komen", vertelt Diana Dill. "Ze zijn allebei zo zachtaardig... En ze zijn altijd erg hartelijk en makkelijk naar elkaar toe geweest." Wie weet zit er dan toch nog een happy ending in voor het Hollywood-koppel.

Michael en Catherine maakten in augustus vorig jaar bekend dat ze uit elkaar gingen. De twee hadden een moeilijke periode achter de rug waarin hij een gevecht leverde tegen keelkanker en zij zich liet behandelen aan een bipolaire stoornis.

Nieuwe poging

De laatste twee maanden probeerden het koppel, die twee kinderen hebben, weer dichter tot elkaar te komen. "Ze zijn met de kids op vakantie naar Canada, Bermuda en de Caraïben gegaan."

Diana heeft zich niet met de huwelijksproblemen bemoeid, want dat leek haar geen goed idee. Of Michael en Catherine samen oud worden, durft de 91-jarige vrouw niet zeggen. "Maar ik hoop het wel. Ik denk dat ze daar zelf wel achter komen." 

 

Bron: BuzzE Beeld: Getty