Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Breng je huid tot leven met IBUKI van Shiseido!

Wil je ook zo'n perzikzacht egaal huidje, net als de celebs? Verzorg je huid met IBUKI van Shiseido. Deze lijn zorgt voo...

Breng je huid tot leven met IBUKI van Shiseido!

Wil je ook zo'n perzikzacht egaal huidje, net als de celebs? Verzorg je huid met IBUKI van Shiseido. Deze lijn zorgt voor de optimale huidverzorging, biedt hulp voor ieder huidtype en bestaat uit zeven eenvoudig te gebruiken producten. Met name de IBUKI cleanser is een aanrader voor in de toilettas!

Verzorging

Slaaptekort, gewichtsverlies, zonnestralen, uitgaan, stress.. allemaal factoren die de uitstraling van je huid kunnen beïnvloeden. He getsie, liever niet. Een goede huidverzorging is daarom heel belangrijk. De verzorgingslijn IBUKI van Shiseido reinigt, verzacht en hydrateert je huid tot diep in de poriën. Ideaal voor vrouwen met een drukke levensstijl.

Cleanser

De Shiseido IBUKI gentle cleanser: Een zachte reiniging die onmiddellijk een crèmeachtig schuim vormt en onzuiverheden en overtollige opper vlaktecellen die de weerstand van de huid verzwakken, wegneemt zonder haar essentiële hydratatie te verstoren. Laat de huid fris en zijdezacht aanvoelen.

De Shiseido IBUKI purifying cleanser: Een versterkende scrub die de weerstandsverlagende onzuiverheden en overtollige oppervlaktecellen verwijdert zonder de huid te beschadigen. De scrub vormt onmiddellijk een crèmeachtig schuim, maakt de huid intens zuiver en fris en geeft haar een satijn zacht gevoel.

Tot slot, een aantal tips om extra lief te zijn voor je huid:

1. Neem voldoende nachtrust. Door slaap krijgt je huid de kans zich weer te herstellen;2. Eet niet teveel zout voedsel. Zout houdt vocht vast en hierdoor kan je huid er opgezwollen uitzien;3. Scrub je huid een keer per week. Zo verwijder je de dode cellen en zal je huid sneller herstellen.4. Een droge huid? Gebruik dan één of twee keer per week een masker. Dit herstelt de  vochtbalans.5. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging in de open lucht.

Kijk voor meer informatie op www.shiseido.nl