Sylvie en Touriya geen BFF’s meer

Sylvie Meis en Touriya Haoud zijn geen BFF’s meer, beweert Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds vandaag. Je zou denken...

Sylvie Meis en Touriya Haoud zijn geen BFF’s meer, beweert Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds vandaag. Je zou denken dat de twee vroegere hartsvriendinnen, die zo’n beetje in hetzelfde schuitje zitten nu de scheiding van Touriya en Greg Vaughan is aangekondigd, bij elkaar kunnen uithuilen. Toch is dit niet het geval. Volgens Evert Santegoeds heeft Sylvie afgelopen maand iets ontdekt over Touriya dat hun vriendschap kapot heeft gemaakt. Touriya zou Sylvie hebben verraden door haar privéfoto’s en geheimen voor duizenden dollars aan te bieden aan een Duits blad.

Vorig jaar sprak Touriya in Grazia nog over de indiscretie van Sylvie’s ex minnaar Guillame Zarka. ”Ik vind het respectloos. Hij is maar vier maanden met Sylvie geweest, dus ik begrijp niet waarom je daar een exclusief interview over moet geven”. Volgens Privé hecht Touriya nu een stuk minder waarde aan discretie. Het lijkt het er niet op dat Sylvie nog bereid is haar voormalige BFF te steunen in deze tijd.

Beeld: Instagram

 

Laatste nieuws