Veel lof voor Dior tijdens Paris Haute Couture Week

Na Donatella Versace was het de beurt aan Belgisch ontwerper Raf Simons om zijn haute couture a/w 2014-collectie te pres...

Lees ook

Na Donatella Versace was het de beurt aan Belgisch ontwerper Raf Simons om zijn haute couture a/w 2014-collectie te presenteren tijdens de Paris Haute Couture Week.

Van hoepelrokken tot jumpsuits, van bloemenmotieven tot puntige stiletto’s, van dromerige jurken tot stoere overalls.. de show was te omschrijven als een reis door de modegeschiedenis. De ronde catwalk in het Rodin Museum voelde als een balzaal en was versierd met duizenden orchideeën. Dior ontving van het genodigde modepubliek – onder andere de pas getrouwde Olivia Palermo, Marion Cotillard en Emma Watson stonden op de gastenlijst – niets dan lof.

Front row

Charlize Theron straalde in een jurkje van goud met open rug, met liefje Sean Penn aan haar zij. Ook een zeer gebruinde Jennifer Lawrence was aanwezig en uiteraard mocht de vaste fashion pack bestaande uit Anna Wintour, Grace Coddington, Anna Dello Russo en Mario Testino niet ontbreken.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook