Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winonah de Jong: 'Een privéjet is niet vanzelfsprekend'

Onze golden covergirl Winonah de Jong (32) vertelt deze week in Grazia uitgebreid over haar leven als glamorous voetbalv...

Winonah de Jong: 'Een privéjet is niet vanzelfsprekend'

Onze golden covergirl Winonah de Jong (32) vertelt deze week in Grazia uitgebreid over haar leven als glamorous voetbalvrouw en fashionblogger. We zien haar immer gekleed in hippe designer outfitjes de wereld rond jetsetten met (privé-)vliegtuigen. Maar de moeder van twee verzekert ons dat het niet alleen goud is wat er blinkt.

Gouden lepelWinonah, die zelf zeker niet in zoveel weelde opgroeide, weet als geen ander dat zulke luxe niet gewoon is en probeert dit ook haar kinderen mee te geven. "Het laatste wat ik wil, is dat ze hebberig worden, ook al zijn ze met die gouden lepel geboren.(...) Mijn dochter weet dat het niet vanzelfsprekend is om met het kleine vliegtuig te gaan," vertelt zij aan Grazia. "Wij pakken af en toe ook gewoon de trein."

Hard werkenDat haar man een succesvolle voetballer is, wil niet zeggen dat het haar ook zomaar voor de wind gaat. "Fashion heeft niks met voetbal te maken." zegt ze. "De carrière die ik nu aan het opstarten ben is niet alleen maar golden. (...) Zeker niet in de fashionwereld waar het stikt van de ego's," aldus de fahionblogger. "Ik ben fan van de Italiaanse styleblogger Chiara Ferragni (The Blonde Salad). Ze heeft meer dan twee miljoen volgers. Ik heb inmiddels 75.000 volgers op Instagram en deze zomer hoop ik de 100k te halen." Lees het gehele interview met covergirl Winonah de Jong deze week in Grazia.

Bekijk hier hoe het er backstage aan toe ging bij haar covershoot op het strand.