Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De onzekerheden van Cara Delevingne

Ondanks dat Cara Delevingne keer op keer straalt op de catwalk of in campagnes voor de grootste merken, heeft ook zij ge...

De onzekerheden van Cara Delevingne

Ondanks dat Cara Delevingne keer op keer straalt op de catwalk of in campagnes voor de grootste merken, heeft ook zij genoeg onzekerheden. Van het lopen op de catwalk tot psoriasis, in een interview met W magazine vertelde het topmodel er openhartig over.

Catwalk 101

Eén van haar grootste onzekerheden aan het begin van haar modellencarrière was het feit dat Cara moeite had met het lopen op high heels. Het model vertelt: "Het kostte me zo lang om te leren hoe je op hoge hakken moet lopen". Iemand vertelde haar dat ze moest lopen alsof ze seks had gehad. "Ik denk altijd dat ik ga vallen. Het is alsof mijn hoofd met mij probeert te knoeien op de catwalk. Je gaat vallen, je gaat vallen, denk ik dan". Toch wist ze zelf een manier te vinden om zich niet voor schut te zetten tijdens de shows: "Ik val altijd tijdens de repetities om te zorgen dat ik niet val tijdens de show en het werkt!"

Psoriasis

Maar dat is niet het enige waar Cara zich onzeker over voelde: "Na fashion week had ik veel last psoriasis, ik was volledig bedekt met rode korstjes. Ik wil iets beginnen waar mensen die psoriasis hebben met elkaar kunnen praten, omdat het een hele sterkte invloed kan hebben op je zelfvertrouwen. Mensen in Milaan keken naar mij alsof ze me vies vonden en mij niet aan wilden raken."

'Nudisten'

Ook vertelt het model over waarom ze zich zo op haar gemak voelt als ze naakt is: "Vroeger hield ik van naakt zijn, het duurde ook erg lang voor ik kleding begon te dragen. Het zit ook een beetje in mijn familie. Ik herinner me dat ik veel naar naaktstranden ging toen ik jonger was. Nu ik erop terugkijk vind ik het maar raar."

Beeld: Youtube, Twitter