Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kendall Jenner het nieuwe gezicht van Estée Lauder

Kendall Jenner heeft een flinke klus in de wacht gesleept. De 19-jarige heeft een contract afgesloten met Estée Lauder....

Kendall Jenner het nieuwe gezicht van Estée Lauder

Kendall Jenner heeft een flinke klus in de wacht gesleept. De 19-jarige heeft een contract afgesloten met Estée Lauder. Dat heeft het beautymerk zaterdag in een videoboodschap bekendgemaakt.

Campagne

In het filmpje is het model te zien als klein meisje. Bij de beelden uit de oude doos vertelt ze hoe ze als kleine meid al met de make-upspulletjes van haar moeder Kris Jenner aan de slag ging. Zelf maakte Kendall het nieuws ook bekend via haar eigen Instagram-account. "Ik ben ontzettend blij om aan te mogen kondigen dat ik het nieuwe gezicht van Estée Lauder ben. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik het ben", schrijft ze bij een foto voor de campagne van Estée Lauder.

Trots

Welk product ze mag gaan aanprijzen is nog niet bekend. Wel laat ze op de website van de beautygigant alvast weten wat haar favoriete producten zijn. Haar zus Kim Kardashian reageerde op Instagram trots op het nieuws over haar kleine zusje. "Ik spring letterlijk op en neer van trots en vreugde voor mijn kleine zusje! @kendalljenner is het nieuwe gezicht van @esteelauder! Het vraagt zoveel moed om je dromen na te streven. De meeste mensen praten alleen over de dingen die ze willen bereiken. Maar jij leeft je droom. Ik ben trots op de kleine meid!"