Humberto Tan haalt woedende One Direction fans op de hals

Humberto Tan heeft de woede op de hals gehaald van vele jonge fans van One Direction. De presentator dacht dat hij de 'O...

Humberto Tan heeft de woede op de hals gehaald van vele jonge fans van One Direction. De presentator dacht dat hij de ‘One Directioners’ een plezier zou doen door kaartjes weg te geven om een opname van zijn show bij te wonen, waar de populaire boyband te gast is.

Woedend

Fans die bij de uitzending aanwezig wilden zijn, konden bellen of sms’en om kans te maken. Dat werd massaal gedaan, maar de meeste fans kwamen van een koude kermis thuis.  De razende tienermeisjes laten van zich horen op Twitter en hun reacties liegen er niet om.

 

Twitter

Het begon met een tweet van Humberto over het beperkte aantal kaarten dat beschikbaar is. Toen daarop met veel verontwaardiging werd gereageerd, besloot Humerto in een tweet te grappen over een eventuele afzegging van One Direction. Ook dat viel in verkeerde het verkeerde keelgat bij de fans. Om de boel te kalmeren besloot Tan het tot slot over een andere boeg te gooien en te laten zien dat ook hij dol is op de muziek van One Direction.

Beeld: Twitter

 

Laatste nieuws