Onze beautyvoornemens voor 2015

Bezig met je goede voornemens-lijstje voor 2015? Pen deze plannen op het gebied van beauty ook op papier! Slapen met een...

Bezig met je goede voornemens-lijstje voor 2015? Pen deze plannen op het gebied van beauty ook op papier!

Slapen met een gereinigd gezicht

Owee als je ook in 2015 nog met make-up op het bed instapt. Hoe moe je ook bent. Tip: leg reinigingsdoekjes naast je bed.

Mooie manicures

Zorg goed voor je nagels. Verzorgde handen zijn een must in 2015. Je hoeft heus niet altijd een lakje. Een vijl en wat handcrème doen wonderen.

Nooit meer puistjes uitknijpen

Je maakt het alleen maar erger en roder. En daarbij, als je het puistje uitknijpt heeft het nog langer nodig om te herstellen. Niet meer doen dus.

Ga naar bed

Wees dapper en klap écht je laptop dicht om elf uur ’s avonds en check niet nog eens een half uur alle apps op je mobiel. Tune op tijd uit, voor een heerlijke nachtrust.

Drink voldoende

Op het moment dat je dorst hebt, ben je al te laat. Hydrateer de doel. Begin het nieuwe jaar door elke dag voldoende water te drinken. Het is het beste dat je je lichaam cadeau kunt doen. Goed voor het gezicht, haar en nagels en nog veel meer.

Skip de föhn

Laat je haar drogen door de buitenlucht. Niet altijd ideaal wanneer het winter is, maar wel een stuk liever voor je haar.

Stop met de snapshots

Neem minder selfies in 2015 en stop jezelf te vergelijken met anderen op Instagram of met celebrities. Wij hebben nu eenmaal niet een heel beautyteam voor ons klaarstaan of altijd de juiste filter voor het kiezen. Niet eerlijk.

Zeg ja tegen SPF

Zeg ja tegen huidverzorging met SPF. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Zo blijft je huid langer mooi en voorkom je huidveroudering. Smeren, smeren, smeren.. 

Stap uit je comfortzone

Of je nu een dag make-uploos de deur uitgaat, je haren afknipt of gouden glittermascara op doet… Doe iets nieuws in 2015, wat je stiekem altijd al had willen doen!

Schoonheid

Tot slot, wees de leukste, liefste en beste JIJ die je kunt zijn voor jezelf in 2015.

Laatste nieuws