'Nieuwe liefde voor acteur Bradley Cooper'

LOS ANGELES - Bradley Cooper is het nieuwe jaar ook weer eens met een nieuwe liefde begonnen. Op een feestje aan het beg...
'Nieuwe liefde voor acteur Bradley Cooper'

LOS ANGELES - Bradley Cooper is het nieuwe jaar ook weer eens met een nieuwe liefde begonnen. Op een feestje aan het begin van 2012 werd de Amerikaanse acteur lange tijd gespot met actrice Zoë Saldana, schrijft US Magazine.

Cooper, bekend van My Little Eye en The Hangover, verslijt veel vrouwen. In 2006 trouwde hij met actrice Jennifer Esposito. Dat huwelijk strandde al na vier maanden. Sindsdien heeft hij relaties gehad met Cameron Diaz en Jennifer Aniston. Vorig jaar beëindigde hij nog een relatie met actrice Renée Zellweger.

Een bron zegt dat ze het afgelopen weekend op een jaren '40-feestje zeker twintig minuten vrij intiem met elkaar zijn gezien. Het is onduidelijk hoe serieus het is tussen de twee celebrities: 'Ze zijn aan het daten, maar Zoë is net uit een verloving gestapt. Ze wil nu gewoon lol hebben', zegt een andere bron over de actrice die bekend is van Star Trek en Avatar.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30e09f1ec96', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });