Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

BN’ers trots op benen

Tijdens de verkiezing 'De mooiste benen van Nederland' vertelden verschillende BN'ers dat ze trots zijn op hun eigen ben...

BN’ers trots op benen

Tijdens de verkiezing 'De mooiste benen van Nederland' vertelden verschillende BN'ers dat ze trots zijn op hun eigen benen!

De Friese benen van Tjitske Annie Vries werden dinsdag als mooiste benen van Nederland gekroond. Bij het evenement waren ook diverse BN’ers aanwezig. Lauren Verster, Zarayda Groenhart en Bettina Holwerda zijn erg trots zijn op hun eigen benen.

Lange FransDe Mooiste Benen-verkiezing werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Maar liefst 22 paar benen sierden de catwalk en voor de jury, die onder anderen bestond uit Lange Frans, was het niet gemakkelijk om het mooiste stel benen te kiezen.

“Ik vond het erg lastig, maar heb vooral gekeken bij wie de benen in verhouding tot het lichaam kloppen. Als artiest heb ik ook gelet op een stukje zelfvertrouwen”, vertelt Lange Frans. “De billen vind ik ook een beetje part of de benen. Er moet een soort van verhouding zijn en een klein tintje is ook niet verkeerd.”

Tevreden celebsCelebs als Lauren Verster en Zarayda Groenhart vinden dat ze niet mogen klagen over hun benen. “Ik ben er blij mee. Natuurlijk hadden ze wel iets langer mogen zijn, maar je moet niet op alle kleine dingetjes letten”, vindt Lauren. Ook Zarayda is tevreden met haar benen en ook trots op haar kont. “Mijn kont is niet heel klein, maar wel goed in vorm.”

TipsHoe krijg je nou zulke mooie benen? Volgens winnares Tjitske Annie Vries en musicalster Bettina Holwerda moet je veel sporten en dansen. En hoe zit het met cellulitis? “Shoppen is een goede cardio”, meent Zarayda. Lauren heeft de oplossing. “Hang een lampje met weinig watt in de badkamer op. Wanneer je geen cellulitis ziet, kun je er ook niet onzeker over zijn.”

Goede doelenBN’ers die ambassadeur zijn voor een goed doel konden gister een prijs winnen. De eerste plaats ging naar Bettina Holwerda voor Stichting Stop Kindermisbruik. Renate Verbaan sleepte voor Unicef € 1.500,- in de wacht en Lauren Verster ging met € 1.000,- voor vluchtelingenorganisatie UNHCR naar huis.