Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Helen Hunt naakt in nieuwe film

LONDEN - Helen Hunt laat in haar nieuwe film The Sessions erg veel van zichzelf zien. In een interview met The Sun verte...

Helen Hunt naakt in nieuwe film

LONDEN - Helen Hunt laat in haar nieuwe film The Sessions erg veel van zichzelf zien. In een interview met The Sun vertelt ze dat haar mond in eerste instantie openviel van verbazing toen de regisseur vertelde dat ze veel naakt moest spelen.

Maar ze besloot het toch te doen.

"Ik bedacht me dat ik het eigenlijk helemaal niet belangrijk vind wat andere mensen van mij denken", aldus de 49-jarige actrice. "Uiteindelijk vond ik het belangrijker dat ik met deze film deel uitmaak van een mooi verhaal."

Omdat ze pas op het laatste moment werd gevraagd voor de film had ze geen tijd om haar lichaam voor te bereiden op de vele blootscènes. "Ik hoorde het twee weken van tevoren. "Ik wist sowieso al dat diëten niet zou werken voor mij, want ik heb het lichaam van een vrouw die een kind heeft gehad", aldus Helen die ook zegt dat het überhaupt een belachelijk idee is om haar lichaam nog te willen veranderen op haar leeftijd.

The Sessions is vanaf 17 januari te zien in de Nederlandse bioscopen.