Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gezin Daphne Deckers blij toen boek af was

AMSTERDAM - Het gezin van Daphne Deckers vond het heel fijn toen de schrijfster klaar was met haar laatste boek, Alles i...

Gezin Daphne Deckers blij toen boek af was

AMSTERDAM - Het gezin van Daphne Deckers vond het heel fijn toen de schrijfster klaar was met haar laatste boek, Alles is zoals het zou moeten zijn. "Tegen het eind had mijn familie zoiets van: nu mag die laatste punt wel gezet worden.

"

Deckers zegt tegen Vrouwonline dat ze vijftien maanden werkte aan het boek, naast haar andere werkzaamheden. "Vanuit mijn tuinhuisje schreef ik en zat ik iets te veel in mijn eigen wereldje. Als de kinderen vroegen of ik mee ging naar het strand, een hockeywedstrijd of de film, moest ik altijd antwoorden dat ik moest schrijven."

De debuutroman verscheen op 21 september. Haar kinderen zijn ook in het boek begonnen, al zijn ze er iets te jong voor. "Mijn dochter Emma van veertien vertelde wel dat er stukjes in zitten waar ze rode oren van krijgt, maar daarvoor heb ik mijn kinderen gewaarschuwd. Het boek is niet echt voor hun leeftijd natuurlijk."

Eerder schreef het voormalige model al verschillende kinderboeken en boeken over opvoeden.