Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Boerin Henrieke is tientallen kilo's lichter

HILVERSUM - Boerin Henrieke is sinds half januari maar liefst 35 kilo afgevallen. Dat onthult ze op de website van Boer...

Boerin Henrieke is tientallen kilo's lichter

HILVERSUM - Boerin Henrieke is sinds half januari maar liefst 35 kilo afgevallen. Dat onthult ze op de website van Boer Zoekt Vrouw. Op de site beantwoordt Henrieke lezersvragen. Op een vraag over haar dieet zegt ze.

"Ik heb het zelf gedaan, door minder eten, anders eten en meer bewegen. Maar het belangrijkste is toch wel die knop omzetten, het gewoon gaan doen. Ik ben half januari begonnen en ik ben inmiddels 35 kilo kwijt."

Het liefste valt Henrieke nog tien kilo af. "Maar dat gaat nu wel moeilijk met al die feestjes." Op de website vertelt de boerin ook dat ze de persiflage op haar in De Wereld Draait Door geen probleem vond. "Ik kan er heel goed om lachen. Ik heb er dus totaal geen moeite mee hoe ik neergezet ben."

Of de boerin nou wel of niet een relatie heeft, blijft onduidelijk. "Wat betreft die liefde, daar ben ik nog niet helemaal over uit of ik die gevonden heb. We zijn dat nog een beetje aan het uitzoeken. Maar in principe ben ik op dit moment nog vrijgezel." In het AD liet Henrieke doorschemeren dat ze het "erg gezellig" heeft met boer Ronald Nieuwenhuis.