Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Eenzame Macaulay Culkin wil ex terug'

LOS ANGELES - Macaulay Culkin zou zijn jeugdliefde en ex-vrouw Rachel Miner terug willen. Dat meldt althans een kennis v...

'Eenzame Macaulay Culkin wil ex terug'

LOS ANGELES - Macaulay Culkin zou zijn jeugdliefde en ex-vrouw Rachel Miner terug willen. Dat meldt althans een kennis van de 32-jarige Home Alone-acteur tegenover de national Enquirer. Culkin en Miner huwden in 1998 toen ze beide 17 jaar waren.

Ze scheidden twee jaar later.

Volgens de bron zou de acteur, die met een drugsverslaving kampt, onlangs weer contact hebben gezocht met zijn ex. “Mac is eenzaam en is wanhopig op zoek naar liefde. Hij heeft hulp nodig, maar hij heeft niemand om zich heen. Hij heeft goede herinneringen aan zijn tijd met Rachel. Mac weet niet of ze interesse heeft om weer een relatie te beginnen, maar hij gaat zijn best doen om haar over te halen hem nog een kans te geven.”

Macaulay nodigde Rachel onlangs uit om samen een kunstexhibitie in New York te bezoeken waar enkele van zijn schilderijen werden tentoongesteld. “Ze hadden daar samen zoveel plezier dat hij haar uit vroeg”, aldus de bron.

Na zijn scheiding van Rachel had Macaulay acht jaar lang een relatie met actrice Mila Kunis, maar de twee gingen eind 2010 uit elkaar. Sinds deze breuk raakte Culkins persoonlijke leven in een neerwaartse spiraal.