Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verbazing in dorp over deelname Henk aan BZV

RIJSWIJK - De inwoners van het dorp waar boer Henk vandaan komt begrijpen niet waarom hij meedoet aan Boer Zoekt Vrouw,...

Verbazing in dorp over deelname Henk aan BZV

RIJSWIJK - De inwoners van het dorp waar boer Henk vandaan komt begrijpen niet waarom hij meedoet aan Boer Zoekt Vrouw, meldt De Telegraaf. De populaire boer uit het programma zou volgens buurtbewoners heel goed zelf aan de vrouw kunnen komen.

"We hebben het er hier in de buurt wel over", vertelt een inwoner aan de krant. "Henk is een ontzettend leuke knul die natuurlijk makkelijk zelf een vriendin kan vinden. Daar heeft hij echt niet zo’n programma voor nodig hoor." En verder: "Volgens mij heeft iemand hem opgegeven, maar ik neem aan dat hij er zelf toestemming voor heeft gegeven."

Ook de buurvrouw van Henk houdt zich bezig met de liefdesperikelen van de boer. "Hij krijgt het nog zwaar hoor", zegt ze. "Het zijn echt allemaal leuke vrouwen die hij heeft uitgekozen. Maar het blijft afwachten. In vijf minuten tijd leer je iemand niet kennen. En ze kunnen er van buiten nog zo leuk uitzien, uiteindelijk gaat het natuurlijk om de binnenkant."