Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mark van Eeuwen en Gigi Ravelli in film APP

AMSTERDAM - Mark van Eeuwen, Gigi Ravelli, Patrick Martens, Alex Hendrickx en Liza Sips zijn toegevoegd aan de lijst met...

Mark van Eeuwen en Gigi Ravelli in film APP

AMSTERDAM - Mark van Eeuwen, Gigi Ravelli, Patrick Martens, Alex Hendrickx en Liza Sips zijn toegevoegd aan de lijst met acteurs die een rol spelen in de Nederlandse bioscoopthriller APP. Dat heeft productiemaatschappij 2CFilm bekendgemaakt.

De hoofdrol is weggelegd voor Hannah Hoekstra. Naast de actrice zullen ook Robert de Hoog, Jeroen Spitzenberger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Isis Cabolet hun opwachting maken.

De film, geregisseerd door Bobby Boermans, gaat over Anna die verslaafd is aan app's, social media en haar smartphone. Na een avondje stappen staat er ineens een app op haar telefoon die meer weet dan haar lief is. Als haar vrienden ook nog eens één voor één omkomen, wil ze maar wat graag weer van die app af.

De productie is bijzonder, omdat het de eerste bioscoopfilm ter wereld is die gebruik maakt van een tweede scherm. De kijker kan dan op zijn of haar smartphone of tablet allerlei extra informatie en filmscènes bekijken. In februari is de film in de bioscoop te zien.