Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Halfzusje Kim Kardashian sexy op kerstkaart

LOS ANGELES - Niet Kim of Khloé stelen de show op de jaarlijkse kerstkaart van de Kardashians, Kendall trekt volgens Dai...

Halfzusje Kim Kardashian sexy op kerstkaart

LOS ANGELES - Niet Kim of Khloé stelen de show op de jaarlijkse kerstkaart van de Kardashians, Kendall trekt volgens Daily Mail alle aandacht naar zich toe op het plaatje. Kim's halfzusje trok voor de gelegenheid een behoorlijk sexy jurkje aan.

Dit jaar koos de realityfamilie voor wit. Kendall Jenner laat met haar outfit weinig aan de verbeelding over. Ook de twee nieuwe leden, Kourtney's dochter Penelope en Kim's poesje Mercy, hielden zich aan de dresscode. Vier maanden na het nemen van de foto kreeg de kitten overigens een spuitje omdat ze een ernstig virus onder de leden had.

Hoe gezellig het familieplaatje ook lijkt, de werkelijkheid ligt anders. Khloé verklapte vorige maand bij Ellen DeGeneres dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje fotoshoppen. Dit jaar konden Khloé, haar man Lamar Odom, zwager Scott Disick en Kendall Jenner, die ziek was, niet tegelijk met de rest van de familie op de foto. Zij werden er later bijgeplakt.