Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tweede zoontje voor Elizabeth Banks

LOS ANGELES - Elizabeth Banks is voor de tweede keer moeder geworden. Magnus werd, net als zijn éénjarige broertje Felix...

Tweede zoontje voor Elizabeth Banks

LOS ANGELES - Elizabeth Banks is voor de tweede keer moeder geworden. Magnus werd, net als zijn éénjarige broertje Felix, via draagmoederschap geboren. Dat maakte de 38-jarige The Hunger Games-actrice woensdag bekend op haar eigen website.

Banks, die is getrouwd met filmproducent Max Handelman, schreef: “Nu 2012 bijna ten einde is en Thanksgiving om de hoek is, heb ik veel om dankbaar voor te zijn. Echter, niets is groter dan de vreugde die mijn man en ik voelden toen we onlangs onze tweede baby mochten verwelkomen, Magnus Mitchell Handelman.”

Ze vervolgt: “Net als Felix, is Magnus ter wereld gekomen via een draagmoeder. Deze ervaring heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het heeft ons veel geleerd over vrijgevigheid en dankbaarheid, en we hebben er een levenslange vriendschap aan overgehouden. Wij willen graag onze familie en vrienden bedanken voor hun steun en natuurlijk het Centrum voor Draagmoeders.”