Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michael Lohan doet vaderschapstest op tv

LOS ANGELES - Michael Lohan heeft een vaderschapstest laten uitvoeren tijdens een Amerikaanse tv-show om uit te vinden o...

Michael Lohan doet vaderschapstest op tv

LOS ANGELES - Michael Lohan heeft een vaderschapstest laten uitvoeren tijdens een Amerikaanse tv-show om uit te vinden of de 17-jarige Ashley Horn wel zijn dochter is. De 52-jarige vader van Lindsay gaf een DNA-monster af bij het programma The Trisha Goddard Show.

Michael heeft al vier kinderen met zijn ex-vrouw Dina, waaronder de 26-jarige actrice Lindsay, en verwacht binnenkort een baby met zijn 29-jarige vriendin Kate Major. Hij zou de test naar verluidt al vier jaar hebben uitgesteld en zou zich, volgens RadarOnline.com, ‘ziek’ hebben gevoeld toen hij zijn DNA afgaf tijdens de show.

Ondanks dat moeder Kristi Horn haar dochter voorhield dat ze straks in ieder geval zekerheid heeft of Michael haar vader is, verklaarde Ashley in de show: “Het maakt me niet uit. Ik wil sowieso geen deel uitmaken van de ontspoorde Lohan-familie.” Ze viel Michael vervolgens ook aan voor zijn weigering haar in het verleden te erkennen.

Het botert momenteel overigens ook niet tussen Michael en Lindsay. LiLo brak onlangs het contact met haar vader omdat hij zich teveel met haar leven zou bemoeien. Hoewel de geplaagde actrice eerder meldde een contactverbod aan te vragen, heeft ze vooralsnog geen documenten ingediend.