Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jack Nicholson wil geen rokkenjager meer zijn

LONDEN - Hoewel Jack Nicholson bekend staat als een echte rokkenjager, ziet hij dat zelf liever niet zo. "Ik ben een ext...

Jack Nicholson wil geen rokkenjager meer zijn

LONDEN - Hoewel Jack Nicholson bekend staat als een echte rokkenjager, ziet hij dat zelf liever niet zo. "Ik ben een extreem persoon. Als iemand mij een womaniser noemt dan zal ik het niet ontkennen, maar het leven van een rokkenjager loopt meestal niet goed af", zo vertelt de acteur die van dit imago af wil aan The Sun.

"Dat is een van de redenen waarom ik mij ongemakkelijk voel bij alle verhalen dat ik een sekslegende zou zijn", aldus de inmiddels 75-jarige acteur. "Ik heb niet meer de energie om tijdens filmopnames in mijn vrije uurtjes er op uit te gaan. Dus tijdens mijn laatste films ben ik bijna niet mijn hotel uitgeweest."

En dat was wel anders tijdens het maken van The Shining in Londen. "Tijdens die periode dacht ik bij mijzelf: 'Ik ga iedereen laten zien dat ik kan werken met een van de meest veeleisende regisseurs en ik ga Londen iedere avond onveilig maken."