Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carmen Electra wil zelfverzekerde vrouwen

LOS ANGELES - Carmen Electra wilde met haar boek How To Be Sexy uit 2007 bereiken dat vrouwen zich zelfverzekerder ginge...

Carmen Electra wil zelfverzekerde vrouwen

LOS ANGELES - Carmen Electra wilde met haar boek How To Be Sexy uit 2007 bereiken dat vrouwen zich zelfverzekerder gingen voelen. Dat onthulde de voormalige Baywatch-actrice in een interview met het Amerikaanse Regard Magazine.

“De boodschap die ik wilde overbrengen was dat iedereen wel iets heeft dat ze aan zichzelf zouden willen veranderen, zelfs modellen, film- en popsterren. Omarm die tekortkomingen en werk aan je zelfvertrouwen door te fitnessen en door je goed te voelen over jezelf. En omdat ik met de beste stylisten heb gewerkt, dacht ik ook wel wat cosmeticageheimen te kunnen delen in het boek.”

De 39-jarige Carmen zegt in Regard zich altijd zelfverzekerd te hebben gevoeld waar het haar lichaam betreft en dat ze een‘een bepaalde vrijheid voelt’ wanneer ze naakt poseert. “Ik begon mijn carrière bij Playboy in 1996. Ik denk dat er een bepaalde vrijheid zit in het uittrekken van je kleren.”