Everon Jackson Hooi verliest beste vriend

HILVERSUM - Everon Jackson Hooi heeft een lastige periode achter de rug. Hij verloor deze zomer een van zijn beste vrien...
Everon Jackson Hooi verliest beste vriend

HILVERSUM - Everon Jackson Hooi heeft een lastige periode achter de rug. Hij verloor deze zomer een van zijn beste vrienden aan kanker. Zo vertelt hij aan RTL Boulevard. De dag dat Goede Tijden Slechte Tijden de zomerstop inluidde, kreeg Everon een telefoontje van zijn vriend.

"Hij zei dat hij kanker had. Dan voel je echt de grond onder je wegzakken." Toch bleef de acteur goede hoop houden. "Hij zei dat het allemaal goed zou komen, maar 6 weken later kwam hij te overlijden." Dat was een zware periode voor Everon. "Ik kon altijd bij hem terecht en dat kan ineens niet meer."

De GTST-ster probeert nu het werk van zijn vriend voort te zetten. "Hij was directeur van Internationaal Kinderhulp, daar ben ik ambassadeur van. Hij wilde dat dit doorgaat. Daarom heeft hij de circle of friends achtergelaten." Daarmee wil de vriend van Everon dat zijn vrienden aan elkaar blijven vertellen hoe belangrijk het werk voor de stichting is.

Jackson Hooi liet een aantal weken geleden via Twitter en Facebook weten dat hij het op dat moment erg zwaar had. Daarop werd volop gespeculeerd wat er met hem aan de hand was.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bb04b08172', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });