Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sporten met de sterren

Een aantal sportvideo's met bekende mensen waar je niet moe van wordt. Bekende mensen krijgen hun mooie lichaam niet voo...

Sporten met de sterren

Een aantal sportvideo's met bekende mensen waar je niet moe van wordt.

Bekende mensen krijgen hun mooie lichaam niet voor niets. Ze moeten er hard voor werken: tot wel drie keer per dag naar de sportschool, trainen tot je niet meer kunt én geen snacks en frisdrank. Wil je een afgetraind lichaam, dan moet je er iets voor over hebben. Onderstaande video’s laten zien wat bekende Hollywood-celebs doen om in shape te blijven.

Adam LevineDe Maroon 5-zanger zat vroeger veel in de sportschool, maar blijft nu gespierd door yoga te beoefenen.

Doutzen KroesHet prachtige lichaam van Doutzen vergt veel werk. Ze gaf baby Phyllon borstvoeding en was de zwangerschapskilo’s al snel weer kwijt. Toch wilde Doutzen weer snel strak in haar vel zitten. In deze clip laat ze met haar trainer zien wat zij zoal doet om in vorm te blijven.

Kendra WilkinsonOok Kendra Wilkinson kreeg een baby, maar zij deed er beduidend langer over om de overtollige kilo’s weer te verliezen. Inmiddels is Kendra weer terug op gewicht. Zou ze haar eigen video gebruikt hebben?

NellyRapper Nelly geeft je tips om je in het zweet te werken. Hij gebruikt vooral gewichten, wat ook wel te zien is aan al die spieren!

Jessica BielJessica Biel vertelt hoe zij voor de film Blade Trinity in vorm raakte. Zij legt daarbij uit dat je écht veel verschillende oefeningen moet doen: hardlopen, gewichten, cardio en nog veel meer. Ben jij er al klaar voor?

Mario LopezEen zware training met Mario Lopez.

Kelly OsbourneZe is het voorbeeld voor veel vrouwen met overgewicht. Jarenlang werd Kelly Osbourne in de pers chubby en zelfs dik genoemd. Nu is ze afgevallen en speciaal voor Shape magazine vertelt zij haar verhaal. Luister vooral naar haar sportschooltips!

Kim KardashianOok Kim Kardashian stond op de cover van Shape magazine. Zij vertelt over de gewoonte van mensen om te snacken en wat zij doet om haar lichaam op gewicht te houden.