Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Weer relatiebreuk voor Irene van de Laar

De liefdesrelatie die Irene van de Laar enkele maanden onderhield, is voorbij. Irene dacht echt dat ze eindelijk het war...

Weer relatiebreuk voor Irene van de Laar

De liefdesrelatie die Irene van de Laar enkele maanden onderhield, is voorbij.

Irene dacht echt dat ze eindelijk het ware geluk had gevonden, maar aan Story vertelt ze dat ze weer vrijgezel is. "We hebben een leuke tijd gehad samen. Maar de koek was op. Onze relatie bleek niet te werken."

SprookjeDe relatie zag er in het begin veelbelovend uit. "We hebben elkaar in een restaurant ontmoet. Daar hadden we meteen al een leuke klik. Niet lang daarna hadden we onze eerste date en toen sprong het als een vonk over", vertelt Irene. Volgens de presentatrice was de relatie voor hun beiden echter niet wat ze ervan verwacht hadden. "We hebben er allebei uit volle overtuiging een punt achter gezet."

Lastige situatieDe situatie waarin Irene verkeert is voor een nieuwe man niet altijd gemakkelijk. "Ik heb twee kinderen bij twee verschillende vaders, met wie ik nog een bijzonder fijn contact heb. Daar val je als mijn partner dan ineens middenin."

Dat Irene de man van haar dromen nog niet heeft gevonden, komt volgens haar niet doordat ze de lat extreem hoog legt. "Geld interesseert mij niet. Dat hij slim is, hard werkt en daarmee een mooi bedrijf opbouwt, zegt echter wel iets over het karakter van een man. Naast intelligentie vind ik vooral humor belangrijk", laat Irene weten.

Meer over de relatiebreuk van Irene van de Laar lees je deze week in Story.