Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Comeback Caught In The Act! verrast bandleden

AMSTERDAM - Benjamin Boyce en Lee Baxter weten niets van een comeback van hun oude band Caught In The Act!. Dat laat Boy...

Comeback Caught In The Act! verrast bandleden

AMSTERDAM - Benjamin Boyce en Lee Baxter weten niets van een comeback van hun oude band Caught In The Act!. Dat laat Boyce, een Engelsman die in Nederland woont, dinsdag weten. Begin juni maakte medebandlid Bastiaan Ragas bekend dat de boyband in het najaar van 2013 weer op tournee gaat.

"Ik kreeg het nieuws te horen via social media", vertelt Boyce. "Op alle vragen en opmerkingen van mijn fans kan ik nog steeds geen antwoord geven, omdat ik hierover nog niet persoonlijk ben benaderd." Ragas liet eerder weten dat hij en oud-collega Eloy de Jong 'concrete plannen' hebben. De twee hebben hierover volgens Boyce dus nooit met de andere twee voormalige bandleden overlegd.

De Brit is niet boos, benadrukt hij. Maar hij vindt de aangekondigde reünie wel een beetje raar. "Voor de fans is het niet eerlijk om ze blij te maken met nieuws, terwijl er nog geen concrete plannen zijn gemaakt."

Caught In The Act! had vanaf 1993 vijf jaar lang succes met nummers als Gonna Make U Mine en My Arms Keep Missing You.