Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gelukkig hebben we de foto's nog???

Dit is het laatste deel van de make over trilogie. Wil je alles in de juiste volgorde lezen? Begin dan bij het eerste de...

Gelukkig hebben we de foto's nog???

Dit is het laatste deel van de make over trilogie. Wil je alles in de juiste volgorde lezen? Begin dan bij het eerste deel! Deel 1 vind je hier: KLIK en deel 2 hier: KLIK2

Okay. Vandaag is het dus donderdag 15 maart. Gisteren was er de uitreiking van de Mama Of the Year award. Een prijs die Mama magazine jaarlijks uitreikt aan een BN’er mama. Dus vandaag zal dan de Mama Magazine in de schappen van de boekhandels en supermarkten liggen waarin de Mama make overs staan. Eerst zouden we half januari er al in staan. Toen half februari, maar het werd half maart. Vier maanden nadat ik naar Amsterdam treinde, ligt er nu, als het goed is, eindelijk een tijdschrift in de winkels met de foto’s van die bewuste dag in november.

Nadat ik blogje 1 en blogje 2 heb geschreven, fiets ik dan toch maar zelf naar de Bruna om te checken of A. het nieuwe Mama magazine er echt ligt en B. ik er ook daadwerkelijk in sta en C. of het nodig is dat ik meteen de hele voorraad Mama Magazines van alle winkels in mijn stadje opkoop omdat ik me niet meer kan vertonen op het schoolplein of in het centrum als mijn stadsgenoten de foto’s zouden zien. De antwoorden: Ja, het nieuwe magazine lag inderdaad net in de winkel en ja, ik sta er in! Ik heb er twee gekocht. Een voor mezelf en een voor mijn moeder. Alles opkopen vond ik iets te duur.

En ach, ik heb dan op de grote foto opeens borsten die over lijken te gaan in mijn buik en ik lijk meer op het zusje van Karin Bloemen dan op een blonde Caro Emerald, ik ken wel ergere foto’s van mezelf. Wel gek hoor, om jezelf paginagroot in een tijdschrift te zien staan. En jep, die voorfoto, die is inderdaad wel erg! :-)

De foto op de laatste pagina van de make over reportage, waar ik samen met Maik de Boer op sta, geeft goed de stemming van de dag weer; heerlijk gelachen!

P.S; ik heb geen aandelen hoor, maar ik verwacht natuurlijk wel dat de losse verkoop van deze editie 'huge' gaat worden. Een mama magazine, met Chantal Janzen, Maik de Boer, Femke van der Laan, een fabulous weggeefactie èn een foto van mij en de kinderen erin; een collectors item!