/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fcore%2Fgrazia-fallback.jpg)
Lekker veel soeps vind je in de Soepkalender. Soepen voor maandag, zaterdag en zondag. Soep voor een baaldag, geen-zin-om-te-koken-dag en verwendag. Soep van restjes en soep van superdeluxe ingrediënten. Makkelijke soepen en moeilijke soepen. Afin, 365 heerlijke soeprecepten geschreven door soepaficionado - zoals ze zichzelf noemt - Anya van de Wetering. Heel fijn: zonder jaartal, dus instappen wanneer je maar wilt én meteen inzetbaar als verjaardagskalender!
Vandaag op de soepkalender, 25 januari: New Delhisoep
olie 2 uien, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden 1/2 el sambal 1/2 el gemberpoeder 1 lt groentebouillon 400 g bloemkool, in roosjes 100 g garnalen
Zet een pan met een beetje olie op het vuur en fruit hierin de ui, knoflook, sambal en gemberpoeder tot ze goudgeel kleuren. Voeg de bouillon en de bloemkoolroosjes toe. Laat de soep 20 minuten zachtjes koken en voeg de laatste 3 minuten de garnalen toe.