Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Makreelsalade

Al dagen mijn lunch op een broodje en met groene blaadjes. Gerookte makreel, yoghurt, zoete ui, appel, rozijnen, knoflo...

Makreelsalade

Al dagen mijn lunch op een broodje en met groene blaadjes.

Gerookte makreel, yoghurt, zoete ui, appel, rozijnen, knoflook, citroensap, peterselie, peper/zout

Hoeveelheden gaan op gevoel, als je er maar voor zorgt dat je met elk hapje en beetje makreel appel, ui en een rozijntje te pakken hebt.

Verwijder het velletjes van de Makreel en pluis het vlees klein. Het is lekker zacht en boterig.Snij de appel en ui in kleine blokjes en snijde peterselie fijn. Meng alles door de makreel. Een kneepje citroen erbij, en een klein knoflookteentje uit de pers, een paar lepels yogurt, wat rozijntjes, peper en zout.