Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Levenloze baby krijgt na 8 minuten een hartslag

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Moeder Rachel Cherry kreeg met spoed een keizersnede om kleine baby Theo ter we...

Levenloze baby krijgt na 8 minuten een hartslag

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Moeder Rachel Cherry kreeg met spoed een keizersnede om kleine baby Theo ter wereld te brengen. De new born begon echter niet te huilen. Zijn ouders wachtten tevergeefs, maar een teken van leven kwam niet. Na acht ondraagbare minuten, toen het al bijna te laat leek, lukten het de artsen om Theo alsnog in leven te krijgen.

Intensive Care

Moeder Rachel vertelt: "Ik vergeet nooit meer het gezicht van de doktoren. Toen ik maar geen gehuil hoorde, zag ik hun gezichten betrekken. Ik hoorde ze aftellen van 5 naar 1 en besefte ik dat ze bezig waren met reanimeren". De baby werd met spoed naar de Intensive Care gebracht. Pas na een week kon hij voor het eerst huilen. "Het was vreselijk om hem te zien liggen op de Intensive Care, hij zat onder de slangetjes. Elke dag was ik bang dat hij het niet zou overleven. Pas toen ik zijn eerste huil hoorde, wist ik dat het goed zou komen". Nu, na vijf maanden, lijkt kleine Theo volledig herstelt te zijn.

Lees ook: Shocking: Vrouw bevalt onverwachts van reuzenbaby

Bron: Mirror.co.uk Beeld: Facebook