Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Grazia’s Top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Jared Leto heeft zijn baard én haren afgeknipt!

Het is voor de meeste vrouwen waarschijnlijk zeer schokkend en een beetje pijnlijk, maar toch echt waar. Jared Leto heeft zijn lange haren én baard afgeknipt. De acteur en muzikant is erg bekend om zijn bos haar, waar heel veel vrouwen jaloers op zijn. Maar nu gaat hij toch echt met een kort kapsel door het leven.

 

 

 

 

2. North West heeft het gehad met de paparazzi

North West wordt vaak vastgelegd op de gevoelige plaat. Dit keer was North met haar oma Kris Jenner op pad in London. Wij zijn gek op de kiekjes van North, maar de kleine zélf is er echter minder blij mee en dat laat ze dan ook graag zien.

3. Zó denken de Victoria’s Secret Angels over hun eigen lichaam

Dacht je dat alleen ‘normale’ mensen aanmerkingen hebben op hun lichaam? Nee, gelukkig niet. Ook Victoria’s Secret Angels hebben een duidelijke mening over hun killer body’s en hebben wel wat aan te merken. Tien Angels vertellen wat ze nou écht van hun lichaam vinden.