doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bizarre video van Kim Kardashian en Kylie Jenner opgedoken

Kim Kardashian uit het veld geslagen na nieuwe Twitter-rant van Kanye West

The drama continues voor Kim Kardashian en Kanye West.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kanye West

The drama continues: Kim Kardashian voelt zich opnieuw machteloos, nadat Kanye West zich opnieuw flink heeft uitgelaten op Twitter. De business woman doet haar best om haar man te blijven steunen, maar zou het er dit keer wel heel erg moeilijk mee hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Machteloos

Een bron vertelt aan People dat Kim geen idee had dat hij weer iets zou tweeten. "Ze zag de tweets en zei: 'Serieus? Opnieuw?' Ze doet er alles aan om hem te ondersteunen, maar hij moet dat zelf ook doen", vertelt de bron.

"Hij moet er zelf voor zorgen dat hij gezond blijft, ze kan hem niet dwingen zijn medicijnen te nemen. Ze kan hem niets laten doen wat hij niet wil. Voor zo’n krachtige vrouw voelt ze zich erg machteloos, ze haat het. Ze houdt heel veel van Kanye, maar hij beseft gewoon niet hoeveel verdriet hij haar doet."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Heftige tweets

Kanye kampt met een bipolaire stoornis. Al een week lang gaat hij tekeer op Twitter over zijn strijd tegen platenlabels. Hij vindt dat artiesten vrij moeten zijn en geen 'slaven' van de muziekindustrie.

Afgelopen vrijdag schreef hij, in een inmiddels verwijderde tweet, aan zijn dochter North: "Als ik word vermoord laat de witte media je dan niet vertellen dat ik geen goede man was. Wanneer mensen dreigen om je uit mijn leven te halen, weet dan dat ik van je hou".

Beloftes

De rapper is inmiddels van zijn medicijnen af, maar na een discussie met Kim beloofde Kanye dat hij zijn medicijnen zou blijven slikken. Ook zou hij hard werken om zijn impulsen onder controle te houden. Minder dan een maand later worden de beloftes alsnog gebroken.

De realityster vindt zijn nieuwe tirade 'ontmoedigend en moeilijk'. "Het is steeds weer hetzelfde. Hij begeeft zich nu op glad ijs en Kim probeert echt te beslissen wat ze moet doen om niet alleen de kinderen te beschermen, maar ook haar eigen verstand", aldus de anonieme bron.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');