Nieuw festival: Beyond is het Nederlandse Burning Man

In Nederland hebben we al veel festivals voorbij zien komen, maar nu is er Beyond, het Nederlandse antwoord Burning Man....
Nieuw festival: Beyond is het Nederlandse Burning Man

In Nederland hebben we al veel festivals voorbij zien komen, maar nu is er Beyond, het Nederlandse antwoord Burning Man. Zo veel mogelijk nieuwe verbindingen mogelijk maken, dat is het doel. Er is daarom niet gekozen voor één leidende muzikale stroming of doelgroep, maar juist de ontmoeting tussen zoveel mogelijk visies, smaken, stijlen, activiteiten en mensen. Dat is het nieuwe Nederlandse festival Beyond.

Losing point

Laat je geld maar thuis en haal je oude knikkers uit de kast. Beyond  zal een kabouterwereld bieden waar er met knikkers betaald kan worden, een losing point om van je vaste vriendengroep af te komen en uit je comfort zone te komen. Rent-A-Friend service helpt je om nieuwe vrienden te maken. En inplaats van Wi-Fi is er Hu-Fi, oftewel Human Fidelity, om echt contact met elkaar te maken. Je telefoon mag dus thuisblijven en de selfie om te showen hoe gaaf het was, laten we even achterwege.

Tickets voor de kabouterwereld

Bezoekers van het festival zullen een wereld betreden waar ze bewust een wereld van verwarring betreden waarin ze zélf hun nieuwe realiteit scheppen zoals ze maar willen, samen met elkaar en de omgeving. Een kaartje voor dit bijzondere festival kost € 32,50 en dan kom je op 16 mei in een totaal nieuwe wereld terecht.

Lees ook: Het allergrootste dance festival van Nederland is hier! 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33bd473f72e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });