Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Exclusief! Yfke Sturm: 'Ik ben zwanger!'

Twee jaar geleden is ze naar Londen verhuisd en daar lijkt alles op z'n plekje te vallen. Yfke Sturm heeft Mr. Good Guy...

Exclusief! Yfke Sturm: 'Ik ben zwanger!'

Twee jaar geleden is ze naar Londen verhuisd en daar lijkt alles op z'n plekje te vallen. Yfke Sturm heeft Mr. Good Guy gevonden en nee, hij draagt geen parfum. Exclusief aan Grazia onthult ze nog meer groot nieuws: ze is in verwachting van haar eerste kindje.

Goodbye New York

Na twaalf jaar in New York te hebben gewoond, was ze wel toe aan verandering. En dus pakte supermodel Yfke haar spullen en is ze naar Londen verhuisd. Een terugkeer naar Nederland zit er voorlopig niet in. "Ik zeg nooit nooit, maar nu ben ik erg gelukkig in Londen. Ik zit elke maand wel een paar dagen in Nederland, lekker back to basic. Want ook al is Londen een stuk normaler dan New York, ook hier heb je dingen die out of reality zijn."

Mommy to be

In het exclusieve interview met Grazia onthult de blonde beauty nog meer: "Ik heb een nieuwtje: ik ben zwanger!". Een echte verrassing, want ten tijde van het interview in week 33 was er nog geen buikje te bekennen! "Dat zal wel komen doordat ik zo veel sport en gezond ben blijven eten. Hoewel, af en toe een toetje ontneem ik mezelf niet."

Benieuwd naar het geslacht van het kindje en meer onthullingen door Yfke? Koop dan de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkels ligt!

Bron: Grazia, beeld: Getty Images