Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Familieportret met 'geest vader' gaat viraal

Sierra Sharry overkwam één van de ergste dingen in het leven. Terwijl ze zwanger was, overleed haar man, beste vriend en...

Zien: Familieportret met 'geest vader' gaat viraal

Sierra Sharry overkwam één van de ergste dingen in het leven. Terwijl ze zwanger was, overleed haar man, beste vriend en vader van haar kind. Haar zoontje Taos is nu 6 maanden oud en Sierra schakelde de hulp van fotograaf Kayli Rene in om een familieportret te maken waar Sierra, Taos en ook haar man Lane op te zien waren. Het resultaat is absoluut prachtig!

Trots gezin

"Het was de ergste dag van mijn leven. Ik ben mijn beste vriend verloren, de vader van mijn ongeboren kind. Sinds die dag voel ik me leeg. Ik zal hem altijd missen. Ik hield meer van die man dan het leven zelf", schrijft Sierra. Haar verlies was ondraagbaar en daarom wilde ze graag toch haar gezin op één foto.

Lane is op de foto afgebeeld als een geest die over de schouder van Sierra meekijkt en dit is ook hoe Sierra denkt dat het werkelijk is. "Dit is hoe ik het me voorstel. Taos en ik zullen ons leven leven, terwijl Lane altijd over onze schouders meekijkt. Hij beschermt zijn kleine jongen beter dan iemand anders dat zou kunnen. Hij moet zo ontzettend trots zijn. Ik hou zo veel van mijn kleine familie en ben de trotse moeder van de zoon van Lane."

Lees ook: Overleden baby komt weer tot leven

Beeld: Kayli Rene Facebook