Happy summer! Welke bikini past bij jouw figuur?

Dit is de zomer van de vrouwelijke vormen. We gaan weer op vakantie, genieten van het lekkere weer en paraderen in de le...

Dit is de zomer van de vrouwelijke vormen. We gaan weer op vakantie, genieten van het lekkere weer en paraderen in de leukste bikini’s over het strand. Maar die bikini is soms toch nog lastig te vinden. Bij C&A vind je de perfecte bikini die past bij jouw figuur. Een mooie bikini en een stralende lach, meer heb je niet nodig deze zomer. Ook leuk, de bikini’s kosten per set €9 en voor het badpak betaal je €19,90. Grazia en C&A helpen je op weg, niet alleen met een bikini, maar ook met leuke accessoires zodat jij helemaal zomerklaar op het strand kunt flaneren. Bekijk en bestel HIER de hele collectie!

Een badpak…

Is comfortabel als je naar het strand gaat om te beachballen en te zwemmen. Als je je buikje wilt verhullen, is een badpak ook ideaal.

 

Smalle heupen?

Draag een broekje met strikjes aan de zijkant.

Grotere borsten?

Kies dan een top met bandjes over de schouders en een beugel. Wil je ze verhullen, kies dan een donkere uni-kleur.

Brede heupen?

Een hipsterbroekje staat je het best.

 

Donkere kleuren…

Werken verhullend, altijd handig om te weten als je een bikini gaat kopen.

Kleinere borsten?

Dan kun je een haltertje (al dan niet padded) dragen. Ook een bandeau-top is goed, die legt het accent op je borsten. En pak gerust uit met printjes en kleuren, die maken je borsten optisch groter.

Accessoires

Een modebewuste vrouw als jij weet als geen ander hoe leuk je met goed gekozen accessoires  je look kunt upgraden. Je dagje strand of middag loungen aan het zwembad is dan ook niet compleet zonder fijne strandhoed of strandtas voor al je musthaves.

Laatste nieuws