Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De modeweek van Fashion Hoax: Waar is de kleur?

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

De modeweek van Fashion Hoax: Waar is de kleur?

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

Waar is de kleur?

Het is een struggle van menig fashionsta's: kleur dragen. Helemaal na de normcore trend is er nauwelijks kleur te bekennen in onze walk-in closets. Of in mijn geval een saaie Ikea-kledingkast die veel te klein is voor mijn garderobe. Anyway, ik dacht dat ik goed bezig was, totdat ik me bij het maken van deze blog realiseerde dat ik nog steeds alleen werk met zwart, wit en grijs. En dat laatste is eigenlijk gewoon een combinatie van zwart en wit, dus ook zo kleurloos als de pest.

Ik probeerde het in New York op te lossen met een rood tasje, maar verder waren de outfits van afgelopen week net zo kleurloos als het herfstachtige weer. Ik maak bij deze een deal met jullie: Als het echt zomer wordt, ga ik aan de kleur.

Fijn weekend!