Hilarisch! Fred van Leer deelt kiekje uit de oude doos met Kim-Lian en Jim

De nostalgie!

Na Jims geweldige throwback-foto's van gisteren, post ook Fred van Leer vandaag een héérlijke throwback-foto op zijn Instagram. Wij genieten in elk geval uitgebreid van deze nostalgische kiekjes en kunnen niet wachten op meerrrr.

Hitkrant

Vroeger lazen we natuurlijk állemaal de Hitkrant en hingen we de posters van onder andere Jim Bakkum, The Backstreet Boys en allerlei andere hunks en babes op een ereplekje boven ons bed of bureautje. Maar als we nu even terugblikken op de looks van die tijd? Dan cringen we toch wel een beetje hoor.

En juist daarom genieten we nu éxtra hard van de heerlijke foto die stylist Fred van Leer deelt op Instagram.

Kerstig kiekje

Op de foto straalt Fred met Jim Bakkum, Kim-Lian van der Meij én Vengaboys-lid Denise Post-van Rijswijk in kerstige outfits. Tussen de blozende wangetjes van Jim, het korte koppie van Kim-Lian en de mega-pet van Fred zelf is deze foto één grote bom van nostalgie.

Ook Fred zelf is duidelijk onder de indruk van het kiekje: “Over een TBT gesproken…De Tering…” schrijft hij in de caption. En: “Heeeeeel lang geleden…Styling klus voor de Hitkrant met Kim en Jim.”

Onvergetelijk

In de comments laat Jim nog weten dat de foto destijds genomen is bij de eerste ontmoeting van de twee. “Hahaha onze eerste ontmoeting! Onvergetelijk. Mijn muts zat ook tóp!” schrijft de zanger en acteur.

Ook Kim-Lian blikt even terug op het prachtige portret: “Hahahaha deze is goud! Wat een mooie tijd”, schrijft ze. Wij kunnen in elk geval nú al niet meer wachten op meer van dit soort 2000's throwbacks.

Bron: Instagram Fred van leer | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws