Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

#GraziaBoostcampChallenge: Het confronterende begin

Bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Z...

#GraziaBoostcampChallenge: Het confronterende begin

Bij Grazia zijn we nooit te beroerd om iets nieuws te proberen en van een leuke uitdaging zijn we ook zeker niet vies. Zo dronken we in januari één maand lang drie liter water per dag voor de #GraziaWaterChallenge en probeerden we drie maanden later de Inversion Method uit, wat het geheim zou zijn voor prachtige lange lokken met de #GraziaHairChallenge. En nu, met de zomer voor de deur is het de hoogste tijd voor actie, dachten we zo. Met trots presenteren wij jullie, in samenwerking met Boostcamp Amsterdam en Stefanie Klaver Nutrition,  de #GraziaBoostcampChallenge. Enne, HM Sport zorgt ervoor dat we geheel in stijl aan de uitdaging beginnen.

Wait what?!

Het leven op de redactie is een feestje. We krijgen bijna dagelijks lekkernijen opgestuurd. Is het  geen taart, dan komt er wel een lading chocolade of pakketjes vol met snoep binnen. Het lijkt alsof we er niet aan kunnen ontkomen, de zoetigheid is overal! Maar nu is het tijd om die winterbody te verruilen voor loeistrakke, killer body's. Helaas blijken we op de redactie twee dingen gemeen te hebben: een gebrek aan motivatie én doorzettingsvermogen.  Dus gingen we op zoek naar hulp. Als engelen op aarde kwamen daar Sander van Haarlem en Louis Stam van Boostcamp Amsterdam. Deze twee sportfanaten bieden namelijk (onder andere) de zes weken Body Boost aan, iets wat ons allemaal direct aansprak. Zes weken een professioneel programma volgen om in shape te komen. Het programma bestaat uit:

– 3x voedingsconcult– persoonlijk voedingsschema– 18 bootcamp trainingen

en we hebben daar volmondig ‘ja’ tegen gezegd. Healthcoach Stefanie Klaver kwam langs op de redactie om ons één voor één op te meten en te wegen. Aan de hand van onze individuele doelen heeft zij vervolgens een persoonlijk voedingsschema, inclusief voorbeeldrecepten, opgezet en zal ze nog drie keer langs komen om ons tussentijds op te meten. Zie hieronder de resultaten met onze gewenste doelen.

Van couch potatoes naar fit girls

Wil je Grazia's Bettina, Heather, Stephanie, Evelien, Annemijn, Lise, Zoé, Mariëlle, Carolien en Birgit zien zwoegen? Zoek dan op de hashtags#GraziaBoostcampChallenge en #HMsport.

Lise - 1.64m

Heather - 1.80m

Stephanie - 1.69mAnnemijn - 1.60m

Carolien - 1.56m

Zoé - 1.75m

Evelien - 1.78m

Mariëlle - 1.76m

Birgit - 1.66m