Lunch LOL: Charlie Charlie Challenge

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooiste modeverhalen geschreven, komen de sa...

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooiste modeverhalen geschreven, komen de sappigste nieuwtjes binnen en de laatste trends voorbij. Maar, tussen de hete nieuwtjes door wordt er ook altijd erg hard gelachen om alle viral filmpjes. En die kunnen wij jou natuurlijk niet onthouden, dus kijk mee!

Charlie Charlie Challenge

De Charlie Charlie Challenge, die deze week viral op social media is gegaan, kun je geesten oproepen. Twee potloden en een A4-papier zijn alles wat je nodig hebt. In iedere hoek van het papier schrijf je JA – NEE – NEE – JA. Het ene potlood leg je verticaal op het papier neer, het andere potlood laat je hierop horizontal balanceren. Vervolgens trap je het spel af door te vragen: “Charlie, can we play?” Geest Charlie geeft je dan wel of niet antwoord op je vragen. De ene speler schrikt zich kapot, de ander gaat gaat helemaal mee en maakt er een grapje van. Het levert in ieder geval hilarische beelden op.

 

Laatste nieuws