Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Grazia’s Top 3. Best gelezen op donderdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. De make-over van Roxeanne Hazes’ wenkbrauwenRoxeanne Hazes kennen we allemaal nog als het kleine meisje aan de hand van haar moeder in de Amsterdamse ArenA. Inmiddels is ze niet zo klein meer en zingt ze met haar broer de sterren van de hemel. Niet alleen haar carrière maakt sprongen, ook haar wenkbrauwen zijn er met de jaren op vooruitgegaan.2.Forever 21 komt naar RotterdamGoed nieuws voor alle fashionista’s in Rotterdam! De Amerikaanse modeketen Forever 21 opent binnenkort haar deuren in de Rotterdamse Koopgoot.

 3.Uniek: Model met extreem lange benenDe 20-jarige Dong Lei heeft net zulke lange benen als de lengte van een 7-jarige. Het Chinese model werd bekend, nadat ze deelnam aan het programma Supermodel. Al snel gingen haar benen van 1.15 meter de hele wereld over.