Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rebel Wilson onthult hoe ze zo fit is geworden 

Rebel is klaar met haar bijnaam Fat Amy en wil nu alleen nog maar Fit Amy genoemd worden.

Rebel Wilson

Rebel Wilson besloot het roer drastisch om te gooien en doopte 2020 dan ook om tot haar Year of Health. De Pitch Perfect-actrice onderging door haar healthy levensstijl een enorme transformatie en deelt nu met People hoe ze een stuk fitter en gezonder is geworden.

Fit Amy

Wie het Instagramaccount van Rebel volgt, kan het niet zijn ontgaan dat de actrice met een nieuwe look door het leven gaat. Rebel is dan ook helemaal klaar met haar bijnaam Fat Amy – de naam die Rebel kreeg na haar rol in Pitch Perfect. “Just call me: Fit Amy”, deelde ze eerder al eens op Instagram.

En fit is ze zeker! Door haar Year of Health is én voelt de actrice zich een stuk gezonder. Aan People vertelt Rebel onder andere dat ze dit voor elkaar kreeg door beter te letten op wat ze eet. “Eerst at ik waarschijnlijk zo’n 3.000 calorieën per dag. Mijn eten bestond voornamelijk uit koolhydraten, waardoor ik nog steeds honger had.”

Eetgewoonten veranderen

De actrice besloot haar eetgewoonten dan ook rigoureus om te gooien. “Ik eet nu veel meer maaltijden die rijk zijn aan proteïnen. In het begin was dat lastig, omdat ik eerst bijna geen vlees at. Nu eet ik vaak vis en kip.”

Toch betekent dit niet dat Rebel alleen maar gezond eet. “Het betekent heus niet dat ik echt elke week supergezond eet. Sommige weken gaat het gewoon even minder, en dat is heus niet erg. Ik probeer vooral een goede, gezonde balans te vinden.”

“Ik onthoud altijd mijn quote: ‘Niks is verboden.’ Dus als ik een burger wil mét friet, neem ik dat en geniet ik ervan.” Hear, hear!

Misschien ook voor jou:
Zien: Rebel Wilson showt vol trots transformatie
Showbizz
  • Just Jared
  • BrunoPress, Instagram