Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pack, Lock ’n’ Roll: Doe mee en win een reis naar Barcelona!

Yeah, het is officieel zomer! Dat betekent dat je binnenkort waarschijnlijk ook gaat genieten van een welverdiende vakan...

Pack, Lock ’n’ Roll: Doe mee en win een reis naar Barcelona!

Yeah, het is officieel zomer! Dat betekent dat je binnenkort waarschijnlijk ook gaat genieten van een welverdiende vakantie. Zon, zee, strand en relaxen. Maar voor dit zover is, brengt een vakantie toch een hoop stress met zich mee. Lees: je koffer inpakken.

Je koffer inpakken is elke keer weer een moeilijk proces, maar er zijn gelukkig een aantal tips om het makkelijker te maken. Komen ze:

1. RollenRol je kleding op in plaats van het op te vouwen. Zo bespaar je ruimte en kreukelt je kleding minder snel.

2. Vacuüm Wil je toch wel je hele kledingkast meenemen? Doe dan je kleding in een vacuümzak. Hierdoor verdwijnt al het lucht uit je kleding en kun je drie keer zoveel meenemen.

3. Setjes Een georganiseerde reiziger is een goede reiziger. Maak van te voren een lijstje zodat je niets vergeet en maak alvast kledingsetjes. Hierdoor neem je geen onnodige kleding mee en weet je van te voren dat je er elke dag leuk uitziet.

4. Verstoppen Bij het inpakken van je koffer moet je slim zijn. Dat betekent dat je spullen moet verstoppen. Stop je sokken in je schoenen, rol je riem op en doe deze in de kraag van het overhemd van je boyfriend en doe je sieraden in je toilettas.

Met deze tips wordt inpakken een makkie, maar dan heb je wel een goede koffer nodig. Enne, die kun je nu winnen!

Maak kans!

Van 24 juni tot en met 5 juli heeft American Tourister, het kleurrijke & hippe koffermerk, een stand bij 15 filialen van V&D*. In deze stand kun je de strijd aangaan met de andere shoppers om zo snel mogelijk een koffer te vullen met artikelen uit de wasmand. Degene die het snelst alle artikelen in de koffer doet, de koffer locked en er rollend mee wegrijdt, wint en maakt daarmee kans op een Lock 'n' Roll spinner 69 van American Tourister. Enne, je mag zelf kiezen in welke kleur je deze handige koffer wil.

Maar dat is nog niet alles, want de absolute hoofdprijs is een reis naar Barcelona, V&D shoptegoed t.w.v. 250 euro én persoonlijk stijladvies van een Grazia-stylist. Elk filiaal heeft elke week een eigen winnaar en de snelste deelnemer van alle filialen bij elkaar wint de hoofdprijs. Ga dus snel naar V&D en maak kans op een reis naar Barcelona! Kijk HIER voor meer info over de koffers.

* Amstelveen, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Roermond, Tilburg, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht

Over de actie wordt niet gecorrespondeerd. V&D belt de winnaar op uiterlijk 10 juli.